ÁRNYÉKOLÓK

Modern belső terekbe, télikertekbe, a pliszé függöny és roletta megoldásokat ajánljuk, a hagyományosnak mondható szalagfüggöny és reluxa mellett. A külső felületekre redőnyt, zsalúziát, naphálót és a napernyők különféle fajtáit készítjük.

 

Pliszé függöny

Több száz féle színű és mintázatú pliszé mintánkból válogathat. Egyes textiljei nagyon jó hő- és fényvisszaverő képességgel rendelkeznek.

 

Alkalmasak alakos ablakokra, tetőablakokra, pici üvegfelületekre, konyhába, fürdőkbe és nappaliba, télikertekbe egyaránt.

 

Újdonság a Duette pliszé, mely duplafalú, méhsejtes szerkezetű, hőkamrás pliszé. Speciális szerkezetének köszönhetően télen és nyáron is kiválóan alkalmas hő- és hangszigetelésre.

 

Roletta

Tetőablakokra, irodákba és modern kialakítású helyiségekbe ajánljuk, a textíliát tekintve különböző textúrájú és funkciójú szövetekből válogathatnak.

 

Különleges fajtája a rolettának a sávroló, vagy más néven a dupla doló. Melynek segítségével Ön szabályozhatja, hogy mennyi fény szűrődjön be a roló sávjain keresztül.

 

Redőny, Zsalúzia

A redőny a külső árnyékolók legismertebb és legelterjettebb fajtája. Több féle színben és akár elektromos mozgatással is rendelhető. A motoros változat összeköthető az inteligens házak vezérlő rendszerével, de már egy fényérzékelővel kombinálva is automatizálhatjuk a működését.

 

A zsalúzia egyre elterjedtebb külső árnyékoló, mely a redőny és a közismert reluxa előnyeit ötvözi. A lamellák dönthetők, így szabályozható a beáramló fény mennyisége.

 

Napernyő

Sörkertek, vendéglátó helyek kerthelyiségének szinte elengedhetetlen kelléke. Miért kellene azonban otthon lemondani erről a kényelemről. Gondolt már arra, hogy milyen kellemes lehet egy családi ebéd a teraszon egy szép napernyő árnyékában?

LAKBERENDEZÉS, FELMÉRÉS, VARRÁS, SZERELÉS, FÜGGÖNYTISZTÍTÁS

  • Facebook - Grey Circle

Bemutatóterem: 2040 Budaörs, Gervai Mihály u. 1. - Fashion Trend Center. | +36-30/256-5152 | laurea@laurea.hu