top of page

MÁR 20 ÉVE...

106061100_3231835363535705_123099067573014484_n.jpg

FILOZÓFIÁNK:

"Jót, s jól

ebben áll a

nagy titok!"

 

(Kazinczy)

ALAPÍTÁS

Cégünket 2003. őszén alapítottuk, azóta is családi vállalkozásként működünk. Legfontosabb célunk, hogy jelmondatunkat: "Otthonába visszük a megoldást!" megtöltsük tartalommal a lakberendezés területén.

 

KIHÍVÁS

Tisztában vagyunk azzal, hogy rohanó világunkban egyre nagyobb az igény a gyors és komplex megoldásokra. Arra törekszünk, hogy a lakberendezés - függöny, tapéta, szőnyeg, bútor és kiegészítők kiválasztásában segítsük ügyfeleinket.

 

MEGVALÓSÍTÁS

Meglehet ezt valósítani? A válasz: IGEN, ezt ajánljuk Önnek is! Akkor alakítottuk ki a jelmondatunkat - csináljuk úgy, hogy az ügyfeleinknek lehetőleg ne kelljen felkelniük kényelmes karosszékeikből ahhoz, hogy otthona megszépüljön. Vigyük otthonába a megoldást!

 

ESZKÖZÖK

Kínálatunkban megtalálható a fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, dekoranyag, bútorszövet, bútorkárpit, tapéta, szőnyeg, karnis, lámpa és egyéb kiegészítők.

 

Kipróbált és kiválló szakembergárda áll mögöttünk akikkel együtt nem csak megtervezni, hanem meg is tudjuk valósítani az Ön lakberendezési álmait.

 

FEJLŐDÉS

Termékpalettánkat bővítjük és megújítjuk, hogy folyamatosan megfelejünk a velünk szemben állított igényeknek és trendnek.

 

 

Kőnig Andrea

ügyvezető

bottom of page